Retouren via BronQo.Com

Is uw product niet naar wens? Geen probleem! U kunt uw artikelen binnen 14 dagen na aflevering eenvoudig retour zenden. Dit kan op de volgende manier:

  • Vul in onderstaande velden uw gegevens in en verstuur de gegevens via de knop "Retour aanvragen"
  • ​U krijgt vervolgens per e-mail van ons een pakbon. Deze kunt u op de retourzending aanbrengen en het pakket afleveren bij een PostNL punt.
  • Zodra wij het artikel ontvangen hebben, ontvangt u van ons een e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw betaling verrekenen.

-

Aan het retour zenden naar ons zijn een aantal voorwaarden verbonden:

  • BronQo moet in staat gesteld worden het artikel opnieuw aan een klant te kunnen leveren. Dit betekent dat het artikel niet beschadigt is en dat indien redelijkerwijs mogelijk het artikel in de originele verpakking zit. Indien het artikel onverhoopt beschadigd is dan verwijzen we je door naar de garantie.
  • Gepersonaliseerde producten, bijvoorbeeld door een borduring of bedrukking, kunnen wij niet opnieuw leveren aan andere klanten. Hierdoor kunnen we gepersonaliseerde producten helaas niet retour nemen.
  • Bij retourzendingen draagt de klant het verzendingsrisico. Mocht uw product onverhoopt kwijt raken gedurende het transport, dan is BronQo hier niet voor aansprakelijk. Zorg daarom altijd dat u een Track en Trace code heeft als u een product verzend.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van het retour zenden, dan helpen wij u graag telefonisch via +32 800 70626


Vergelijk 0

Geen produkten

To be determined Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen