Filter op kenmerken

Geactiveerde filters:

  Overalls 

  • 27,60 €
   33,40 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzak en een duimstokzak. De overall heeft verstelbare elastische schouderbanden. Verkrijgbaar in diverse kleuren Maat 44-66.
  • 27,91 €
   33,77 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzak en een duimstokzak. De overall heeft verstelbare elastische schouderbanden. Verkrijgbaar in de kleuren rafblauw, korenblauw, marineblauw en flessengroen. Maat 44-66.
  • 29,75 €
   36,00 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall uit de HAVEP® Basic collectie is voorzien van een ritssluiting, twee zijzakken, twee intasten, een borstzak met klep, een achterzakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall een verstelbare taille d.m.v. knopen en verstelbare elastische schouderbanden. De overall is verkrijgbaar in de kleur korenblauw en de maten 44-66.
  • 31,80 €
   38,48 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzak, kniezakken en een duimstokzak. Daarnaast is de overall voorzien van elastisch verstelbare schouderbladen. De overall is verkrijgbaar in de kleuren marineblauw, korenblauw, kaki en wit en de maten 46-64.
  • 32,30 €
   39,08 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/Bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, twee intasten, een borstzak met klep en een pennenzakje, een achterzak en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall verstelbare elastische schouderbanden.    
  • 32,45 €
   39,26 € incl. BTW
   Deze overall  is voorzien van een verdekte drukknoopssluiting, twee ingezette zijzakken, twee borstzakken met klep, een achterzak en een duimstokzak. De overall heeft een verstelbare elastiek in de rug en rugplooien. Verkrijbaar in diverse kleuren.
  • 32,64 €
   39,50 € incl. BTW
   Deze overall is voorzien van een drukknoopsluiting, twee zijzakken, twee borstzakken met klep, een achterzak en een duimstokzak. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Maat 44-66.
  • 34,20 €
   41,38 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall is voorzien van een verdekte metalen knoopsluting, twee zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met klep, twee achterzakken en een duimstokzak. Daarnaast is de overall voorzien van een elastiek in de rug en rugplooien.
  • 35,20 €
   42,59 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/Bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzakken, kniezakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall verstelbare elastische schouderbanden. De overall is verkrijgbaar in de kleuren korenblauw, marineblauw en flessengroen en de maten 46-64.
  • 35,41 €
   42,84 € incl. BTW
   Deze rally overall is voorzien van een 2-wege ritssluiting, twee zijzakken, twee borstzakken met rits, een achterzak en een duimstokzak. Verkrijgbaar in de kleuren korenblauw, flessengroen, zwart en rood. Maat 44-66.
  • 36,13 €
   43,72 € incl. BTW
   Deze overall is voorzien van een verdekte drukknoopsluiting, twee zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met klep, een achterzak, een duimstokzak en kniezakken. Daarnaast heeft de overall elastiek in de rug, rugplooien en mouwen met steldrukkers.
  • 36,13 €
   43,72 € incl. BTW
   Deze overall is voorzien van een verdekte twee-weg ritssluiting met drukknopen, twee zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met klep, twee achterzakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall elastiek in de rug, rugplooien en mouwen met steldrukkers.
  • 36,83 €
   44,57 € incl. BTW
   Deze overall is voorzien van een verdekte twee-weg ritssluiting met drukknopen, twee ingezette zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met klep, twee achterzakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall elastiek in de rug, rugplooien en mouwen met steldrukkers.
  • 36,83 €
   44,57 € incl. BTW
   Deze overall is voorzien van een verdekte drukknoopsluiting, twee zijzakken, twee borstzakken met klep, een achterzak en een duimstokzak. De overall heeft een verstelbare elastiek in de rug.
  • 38,42 €
   46,49 € incl. BTW
   Deze overall is voorzien van een verdekte drukknoopsluiting, twee zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met klep, een achterzak en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall heeft elastiek in de rug, rugplooien en manchetten met drukknopen.
  • 38,90 €
   47,07 € incl. BTW
   Deze overall is voorzien van een verdekte twee-weg ritssluiting met drukknopen, twee zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met klep, twee achterzakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall elastiek in de rug, rugplooien en mouwen met steldrukkers.
  • 39,00 €
   47,19 € incl. BTW
   Overall
  • 39,00 €
   47,19 € incl. BTW
   Overall
  • 41,00 €
   49,61 € incl. BTW
   Overall
  • 43,55 €
   52,70 € incl. BTW
   Deze overall uit is voorzien van een verdekte drukknoopsluiting, twee ingezette zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met klep, twee achterzakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall elastiek in de rug, rugplooien en mouwen met steldrukkers.
  • 62,25 €
   75,32 € incl. BTW
   Een ware klassieker in een eigentijdse uitvoering. Door de hoge kwaliteit van de stof, de drievoudig gestikte naden en de Cordura versterkte delen, is de overall zeer slijtvast. De verstelbare schouderbanden met elastiek zorgen ervoor dat de overall precies op jouw lichaam aansluit.Enorm veel opbergmogelijkheden Cordura kniezakken (EN 14404) Werkt...
  • 68,34 €
   82,69 € incl. BTW
   Deze rally overall  is voorzien van een twee-weg ritssluiting, twee zijzakken, twee intasten, twee borstzakken met rits, een achterzak en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall elastiek in de rug, rugplooien, mouwen met steldrukkers, pijpen met steldrukkers en kunststof rits in zijbenen. De overall is verkrijgbaar in de kleur korenblauw en de maten...
  • 69,00 €
   83,49 € incl. BTW
   Overall
  • 70,00 €
   84,70 € incl. BTW
   Overall Industrie
  Vergelijk 0

  Geen produkten

  To be determined Verzendkosten
  0,00 € Totaal

  Afrekenen