Filter op kenmerken

Geactiveerde filters:

  Amerikaanse Overalls 

  • 27,60 €
   33,40 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzak en een duimstokzak. De overall heeft verstelbare elastische schouderbanden. Verkrijgbaar in diverse kleuren Maat 44-66.
  • 27,91 €
   33,77 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzak en een duimstokzak. De overall heeft verstelbare elastische schouderbanden. Verkrijgbaar in de kleuren rafblauw, korenblauw, marineblauw en flessengroen. Maat 44-66.
  • 29,75 €
   36,00 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall uit de HAVEP® Basic collectie is voorzien van een ritssluiting, twee zijzakken, twee intasten, een borstzak met klep, een achterzakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall een verstelbare taille d.m.v. knopen en verstelbare elastische schouderbanden. De overall is verkrijgbaar in de kleur korenblauw en de maten 44-66.
  • 31,80 €
   38,48 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzak, kniezakken en een duimstokzak. Daarnaast is de overall voorzien van elastisch verstelbare schouderbladen. De overall is verkrijgbaar in de kleuren marineblauw, korenblauw, kaki en wit en de maten 46-64.
  • 32,30 €
   39,08 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/Bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, twee intasten, een borstzak met klep en een pennenzakje, een achterzak en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall verstelbare elastische schouderbanden.    
  • 35,20 €
   42,59 € incl. BTW
   Deze Amerikaanse overall/Bretelbroek is voorzien van een verdekte ritssluiting, twee zijzakken, een borstzak met klep, een achterzakken, kniezakken en een duimstokzak. Daarnaast heeft de overall verstelbare elastische schouderbanden. De overall is verkrijgbaar in de kleuren korenblauw, marineblauw en flessengroen en de maten 46-64.
  • 62,25 €
   75,32 € incl. BTW
   Een ware klassieker in een eigentijdse uitvoering. Door de hoge kwaliteit van de stof, de drievoudig gestikte naden en de Cordura versterkte delen, is de overall zeer slijtvast. De verstelbare schouderbanden met elastiek zorgen ervoor dat de overall precies op jouw lichaam aansluit.Enorm veel opbergmogelijkheden Cordura kniezakken (EN 14404) Werkt...
  • 70,00 €
   84,70 € incl. BTW
   Bretelbroek
  Vergelijk 0

  Geen produkten

  To be determined Verzendkosten
  0,00 € Totaal

  Afrekenen